Bestel
uw
kaarten

Locatie

Het Bassinario vindt elk jaar plaats aan ’t Bassin; een unieke locatie met een mediterrane sfeer. De binnenhaven is gelegen in het centrum van Maastricht op een paar honderd meter van de Markt. De benedenkade van 't Bassin wordt omgeven door 24 halfronde werfkelders. In deze diep onder de bebouwing doorlopende kelders zijn restaurants, winkeltjes en kunstgalerieën ondergebracht. Op de kades staan nu terrasjes met havenzicht. www.tbassin.nl

restaurants

Tijdens de avond van het Bassinario kunnen onze gasten genieten van een aantal smaakvolle gerechten en culinaire verrassingen. De gerechten worden verzorgd door de onderstaande restaurants in ’t Bassin.

Harbour Club
Gastrobar Dock Five
Bistro Allo Allo
Les Trois Seaux
Wien Kontor

tarief kaarten

Een toegangskaart voor het Bassinario kost € 89,75 excl. btw (€ 99,99 incl. btw). Voor die prijs kunt u genieten van voortreffelijke culinaire hoogstandjes van bovenstaande restaurants. Tevens zijn dranken voor de gehele avond inbegrepen. Tenslotte, maar zeker niet minder belangrijk:

U steunt de goede doelen!

Parkeren

Parkeren kan het dichtstbij op de Q-Park parkeerplaats achter het voormalig SPHINX-gebouw, te bereiken via de Frontensingel. De parkeerplaats is slechts 50 meter verwijderd van de ingang van ’t Bassin. Het is ook mogelijk om te parkeren bij de Q-Park Bassinparkeergarage aan de Maastrichter Grachtstraat.