s_bassinario.jpg

Locatie

Het Bassinario vindt elk jaar plaats aan ’t Bassin; een unieke locatie met een mediterrane sfeer. De binnenhaven is gelegen in het centrum van Maastricht op een paar honderd meter van de Markt. De benedenkade van 't Bassin wordt omgeven door 24 halfronde werfkelders. In deze diep onder de bebouwing doorlopende kelders zijn restaurants, winkeltjes en kunstgalerieën ondergebracht. Op de kades zelf liggen nu terrasjes met havenzicht voor.

www.tbassin.nl  

Restaurants

Tijdens de avond van het Bassinario kunnen onze gasten genieten van een aantal smaakvolle gerechten en culinaire verrassingen. De gerechten worden verzorgd door de onderstaande restaurants in ’t Bassin.

Harbour Club
Gastrobar Dock Five
Bistro Allo Allo
Les Trois Seaux

Tarief kaarten

Een toegangskaart voor het Bassinario kost € 85,- excl. btw (€ 94,45 incl. btw). Voor die prijs kunt u genieten van voortreffelijke culinaire hoogstandjes van bovenstaande restaurants. Tevens zijn dranken voor de gehele avond inbegrepen. Tenslotte, maar zeker niet minder belangrijk: u steunt goede doelen.

Parkeren

Parkeren kan op het parkeerterrein van SAPPI. Bij aankomst ontvangt u instructies over het aan- en afmelden. U dient deze instructies nauwgezet te volgen en er rekening mee te houden dat het terrein sluit om middernacht. Het parkeerterrein is vrij snel vol. In dat geval kunt u parkeren op de Q-Park parkeerplaats achter het voormalig SPHINX-gebouw. De parkeerplaats is slechts 50 meter verwijderd van de ingang van ’t Bassin.

Tijdens deze editie van het Bassinario kunt u gebruik maken van de speciale Bassinario Keram shuttle service. Op de Boschstraat (bij de voetgangersuitgang van het Sphinx parkeerterrein) staan tussen 19.00u en 20.30u enkele mooie MINI Countrymans klaar om u naar de ingang van het bassin te vervoeren. Na hopelijk een mooie avond te hebben gehad, brengen onze chauffeurs u ook weer terug naar de parkeerterreinen. Dit geldt zowel voor het Sphinx- als het SAPPI parkeerterrein. De MINI Countrymans staan bij beide in-/uitgangen klaar om u naar de auto terug te brengen. 

Bestel uw kaarten

hoofdsponsoren

ogo-team-groot.JPG
    Geneon.jpg
    thecomputercompany.png
logo maximus.jpg
Logo IBC.jpg

Preferred friends

 

Friends